Almere City Marketing
De Diagonaal 199
1315 XM Almere

Routebeschrijving

Tel. (036) 548 50 48
E-mail: contact opnemen
Beeldenbank
Beeldenbank
Parkhuys Almere
Parkhuys Almere
Almere CityGuide
Almere CityGuide
Merk Almere
Merk Almere
Nieuwe Buren deel 2
Nieuwe Buren deel 2

Wie zijn wij

Almere City Marketing is een zelfstandige stichting die in opdracht van en in samenwerking met de gemeente Almere, activiteiten uitvoert zoals vastgelegd in de nota Citymarketing 2011-2015. Aan het nieuwe citymarketingplan wordt momenteel hard gewerkt.

Onze kerntaken:

1. Branding
   - De promotie van Almere, overkoepelend en op deelgebieden zoals bezoeken, studeren en ondernemen
   - De bewaking en stimulering van het merk Almere in de marketing communicatie

2. Evenementen
   - De coördinatie van de grootstedelijke evenementen en kermissen
   - Overkoepelende promotie van grootstedelijke evenementen en kermissen

3. VVV
   - Gastheerschap door exploitatie VVV-vestiging, infozuilen en website
   - Destinatiemarketing ter bevordering van de vrijetijdseconomie in Almere

4. Netwerk
   - Het betrekken van het bedrijfsleven en inwoners bij de citymarketing van Almere
   - Aanspreekpunt voor nieuwe initiatieven op het gebied van promotie en het verbinden van partijen

Onze missie: Almere City Marketing ontplooit samen met partners en de gemeente activiteiten en initiatieven om Almere te positioneren als bijzondere, moderne stad aan het water, in een aantrekkelijke ruime en groene omgeving om te wonen, werken, studeren en recreëren. En als stad waar ruimte is voor zakelijke ambities. 

Van der Valk Hotel Almere Rabobank Almere OVSA
Klepierre Windesheim Flevoland Ymere
Almere DEZE WEEK Almere Vandaag Almere City FC
Almeerse Hockey Club Jacco Oostwouder Mobiel Centre
Unibail-Rodamco Almere Zaken  
Heel Almere zingt mee met Opera FamiliaAlmere, 20 juli 2017 – Het Rabobank Almere Haven Festival zal zondagmiddag 3 september vanaf 12.45 uur volledig in het teken staan van een groot meezingfeest. De populaire Nederlandse semi-klassieke act Opera Familia brengt het meezingfeest ‘Heel Almere Zingt’. De bekendste klassieke meezingers komen voorbij. Alle teksten zijn, al dan niet fonetisch, op beeldschermen te zien zodat iedereen kan meezingen.

 

Veel opera tijdens Havenkom Concert in Almere

Almere, 21 juli 2017 – Het Nederlands Kamerorkest geeft op zaterdag 2 september 2017 een concert in de sfeervolle Havenkom van Almere Haven. Het gratis toegankelijke Yakult Havenkom Concert is elk jaar weer het hoogtepunt van het Rabobank Almere Haven Festival, dat dit jaar plaatsvindt van 1 tot en met 3 september 2017. Het belooft een zwoele avond te worden met de mooiste aria’s uit de beroemdste opera’s, gezongen door rising star Lilian Farahani (sopraan), Mark Milhofer (tenor), Martijn Cornet (bariton) en het Toonkunstkoor Amsterdam. Alexander Warenberg (cello) maakt zijn debuut bij het Nederlands Kamerorkest.

Reisproducten Almere per 10 december 2017

Met ingang van 10 december 2017 kunnen reizigers gebruik maken van verschillende nieuwe reisproducten voor het openbaar vervoer in Almere. AllGo vult het assortiment aan met verschillende voor Almere specifieke reisproducten. Waaronder railGo: een speciaal combinatieproduct waarbij reizigers zowel met de trein als met de allGo bussen binnen Almere kunnen reizen. Dit maakte allGo, per 10 december 2017 de nieuwe bus vervoerder in de gemeente Almere, vandaag bekend.

Gert Jakobs fietst mee met de Zuiderzee Klassieker

Oud-profwielrenner zet zich in voor een gezonde buik voor iedereen. Op 30 september 2017 vindt de zevende editie van het wielrenevenement ‘de Zuiderzee Klassieker’ in Almere plaats. Deelnemers van dit evenement zamelen geld in voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten door de Maag LeverDarm Stichting. Dit jaar fietst ook oud-profwielrenner Gert Jakobs mee.
Website Almeerse bedrijventerreinen


Sinds deze week is het aanbod kavels op Almeerse bedrijventerreinen te vinden op www.bedrijventerreinenalmere.nl . Op  de website kunnen geïnteresseerde ondernemers op een gebruiksvriendelijke manier zoeken naar de plek die het best bij hun ambitie past.

© 2015 - Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Youtube