Almere City Marketing
De Diagonaal 199
1315 XM Almere

Routebeschrijving

Tel. (036) 548 50 48
E-mail: contact opnemen
Beeldenbank
Beeldenbank
Parkhuys Almere
Parkhuys Almere
Almere CityGuide
Almere CityGuide
Merk Almere
Merk Almere
Nieuwe Buren deel 2
Nieuwe Buren deel 2

Samenwerking

Bedrijven kunnen zich aansluiten als VVV partner. Inmiddels bedienen wij 47 toeristische partnerbedrijven. Kijk hier voor het actuele overzicht. Daarnaast is de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Almere collectief partner, waardoor 80 bij KHN aangesloten bedrijven beter worden gepromoot. Er wordt veel samengewerkt. Zo worden advertenties van partners verrijkt met een VVV Almere balkje, waardoor bezoekers beter geïnformeerd worden en sneller zullen besluiten om naar de stad te komen. Met Toerisme Flevoland wordt samengewerkt op het gebied van beurzen en communicatie. Zo ook in het programma “Amsterdam Bezoeken, Holland Zien”, waarin ACM, Toerisme Flevoland en Citymarketing Lelystad samen optrekken met het Amsterdams Toerisme en Congres Buro. Directeur Nik Smit heeft zitting in de Formuleraad van VVV Nederland.

Bedrijven die zich graag willen aansluiten bij ACM als VVV partner, kunnen contact opnemen met VVV Almere op (036) 548 50 41. 

Windesheim Flevoland Klepierre Rabobank Almere
OVSA Van der Valk Hotel Almere Almere DEZE WEEK
Jacco Oostwouder Ymere Almeerse Hockey Club
Almere Zaken Unibail-Rodamco Mobiel Centre
Almere Vandaag Almere City FC  
Heel Almere zingt mee met Opera FamiliaAlmere, 20 juli 2017 – Het Rabobank Almere Haven Festival zal zondagmiddag 3 september vanaf 12.45 uur volledig in het teken staan van een groot meezingfeest. De populaire Nederlandse semi-klassieke act Opera Familia brengt het meezingfeest ‘Heel Almere Zingt’. De bekendste klassieke meezingers komen voorbij. Alle teksten zijn, al dan niet fonetisch, op beeldschermen te zien zodat iedereen kan meezingen.

 

Veel opera tijdens Havenkom Concert in Almere

Almere, 21 juli 2017 – Het Nederlands Kamerorkest geeft op zaterdag 2 september 2017 een concert in de sfeervolle Havenkom van Almere Haven. Het gratis toegankelijke Yakult Havenkom Concert is elk jaar weer het hoogtepunt van het Rabobank Almere Haven Festival, dat dit jaar plaatsvindt van 1 tot en met 3 september 2017. Het belooft een zwoele avond te worden met de mooiste aria’s uit de beroemdste opera’s, gezongen door rising star Lilian Farahani (sopraan), Mark Milhofer (tenor), Martijn Cornet (bariton) en het Toonkunstkoor Amsterdam. Alexander Warenberg (cello) maakt zijn debuut bij het Nederlands Kamerorkest.

Reisproducten Almere per 10 december 2017

Met ingang van 10 december 2017 kunnen reizigers gebruik maken van verschillende nieuwe reisproducten voor het openbaar vervoer in Almere. AllGo vult het assortiment aan met verschillende voor Almere specifieke reisproducten. Waaronder railGo: een speciaal combinatieproduct waarbij reizigers zowel met de trein als met de allGo bussen binnen Almere kunnen reizen. Dit maakte allGo, per 10 december 2017 de nieuwe bus vervoerder in de gemeente Almere, vandaag bekend.

Gert Jakobs fietst mee met de Zuiderzee Klassieker

Oud-profwielrenner zet zich in voor een gezonde buik voor iedereen. Op 30 september 2017 vindt de zevende editie van het wielrenevenement ‘de Zuiderzee Klassieker’ in Almere plaats. Deelnemers van dit evenement zamelen geld in voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten door de Maag LeverDarm Stichting. Dit jaar fietst ook oud-profwielrenner Gert Jakobs mee.
Website Almeerse bedrijventerreinen


Sinds deze week is het aanbod kavels op Almeerse bedrijventerreinen te vinden op www.bedrijventerreinenalmere.nl . Op  de website kunnen geïnteresseerde ondernemers op een gebruiksvriendelijke manier zoeken naar de plek die het best bij hun ambitie past.

© 2015 - Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Youtube