Almere City Marketing
De Diagonaal 199
1315 XM Almere

Routebeschrijving

Tel. (036) 548 50 48
E-mail: contact opnemen
Beeldenbank
Beeldenbank
Citymarketing Strategie Almere
Citymarketing Strategie Almere
Almere City Guide
Almere City Guide
Merk Almere
Merk Almere
Nieuwe Buren deel 2
Nieuwe Buren deel 2

Evenementen & Kansen

Bij elkaar gaan er ruim 700.000 mensen per jaar naar een evenement in Almere. Iets om trots op te zijn, en de slimme ondernemer ziet natuurlijk kansen. En terecht. 

Partnerships met evenementen bieden bij uitstek mogelijkheden voor bedrijven:
• verhogen van je naamsbekendheid
• interactie met de doelgroep
• originele relatie-management activiteiten
• laten zien waar je voor staat als bedrijf
• betrokkenheid bij de stad tonen

Een sympathieke en slimme manier dus om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Almere telt een flink aantal grote evenementen. Met tienduizenden bezoekers en vaak bijzondere mogelijkheden om met klanten en medewerkers gave ervaringen op te doen. Het is echt iets om samen naar uit te kijken. En het mooiste is dat evenementen daadwerkelijk iets toevoegen aan de stad. Je maakt daarmee als bedrijf op een heel directe manier Almere nog leuker, bruisender en bekender. Zowel je medewerkers als klanten zullen
dat waarderen!

Lijkt het u interessant maar wilt u eerst eens met iemand van Almere City Marketing spreken? Dat kan natuurlijk ook. Mail ons op info@almere-citymarketing.nl of bel naar 036-5485048.

Contactgegevens evenementen

Bevrijdingsfestival Flevoland
Ontspannen van muziek genieten op verschillende podia  in het hart van Almere. Geniet van optredens op de Esplanade, op de Grote Markt. Maak het als sponsor mogelijk dat vrijheid gevierd kan worden door en met tienduizenden bezoekers. Dit kan op verschillende manieren.
Datum: vrijdag 5 mei
Locatie: Almere Centrum
Contact: barry@demeesteralmere.nl
Meer informatie

Landelijke Veiligheidsdag
Veiligheid gaat ons allemaal aan. Op dit evemenent gaat het om samenwerking maar ook over zelfredzaamheid. Wat is er nodig om de omgeving, maar ook je huis veilig te maken? Ideaal platform voor productsponsoring. Jaarlijks trekt het evenement 40.000 bezoekers.
Datum: zaterdag 13 mei
Locatie: Almere Centrum
Contact: t.beldman@almere-citymarketing.nl
Meer informatie 

Eredivisie Zeilen
Het Weerwater is de speelvijver van dit zeilevenement dat zeilverenigingen in Nederland een platform biedt om het tegen elkaar op te nemen. De start is in Almere, met moderne architectuur als décor. Zeilen is een mooie sport om als sponsor actief in contact te komen met de juiste doelgroep.
Datum: 12 t/m 14 mei
Locatie: Almere Centrum
Contact: bart@eredivisiezeilen.nl

Almere Regatta
Bekjk Almere eens van de andere kant: vanaf het water. Op een prachtige locatie vlakbij het nieuwe Duin en bij de jachthaven Marina Muiderzand wordt er in verschillende categorieën gestreden. Daarnaast gebeurt er ook van alles op de wal. Er zijn ruime sponsormogelijkheden.
Datum: 20 en 21 mei
Locatie: Almeerderstrand
Contact: info@almereregatta.nl

Harbour Jazz
Een gezellig jazzevenement dat op de kade van de Havenkom plaatsvindt. Luisteren naar verschillende musici onder het genot van een hapje en een drankje. Vraag naar de sponsormogelijkheden.
Datum: zondag 4 juni
Locatie: Almere Haven
Contact: info@lievertje.nl

Almere City Run
Hardlopen is werken aan je gezondheid, een levensstijl. En dat op een schitterend parcours, door de natuur en door Almere. Ook uw sponsordoek op dranghek of bij de finishboog? Neem gerust contact op.
Datum: zondag 18 juni 
Locatie: Almere Centrum
Contact: arjen@20knots.nl
Meer informatie


Streetartfestival
Een route langs 3D-tekeningen in Almere Centrum. Een kunstwerk adopteren en daarmee een artistiek bijdrage leveren aan Almere? Dat kan!
Datum: zondag 18 juni
Locatie: Almere Centrum
Contact: barry@demeesteralmere.nl

Streekparade
Eten uit je eigen stad. Wat groeit en bloeit er in en om Almere? En hoe maak je daar gezond eten van? Zowel product- als eventsponsoring zijn mogelijkheden.
Datum: 8 en 9 juli
Locatie: Almere Centrum 
Contact: marco.lipsius@id-producties.nl

Gestrand
Wat begonnen is als strandfeestje voor een groep vrienden is uitgegroeid tot een place-to-be in de zomer. Het draait om een mix van muziek, theater en beeldende kunst met het oog op culturele verantwoording. Gestrand is een festival dat vermaakt, maar ook een maatschappelijk doel heeft – ontmoeten en verbinden. Locatie is Strandbad Duin op het Almeerderstrand. Verschillende sponsormogelijkheden op unieke wijze gepresenteerd tijdens het evenement!
Datum: zaterdag 15 juli 
Locatie: Almeerderstrand 
Contact: remon@loods4.org

Wereldfestival
Almere is een stad van culturen. Dat wordt samengebracht op het Wereldfestival, waar muziek en eten voor verbroedering zorgen. Een vrolijk evenement waar sponsoring het verschil kan maken.
Datum: zaterdag 26 augustus
Locatie: Almere Centrum
Contact: barry@demeesteralmere.nl

Almere Haven Festival
Het festival is niet meer weg te denken. Concerten, markten, proeverijen: een feest van herkenning, vlak na de zomervakantie aan en in de haven. Wie sponsor wordt, krijgt er een (relatie)feest voor terug!
Datum: 1, 2 en 3 september
Locatie: Almere Haven 
Contact: t.beldman@almere-citymarketing.nl

Challenge Almere
De triatlon is niet meer weg te denken uit Almere, sommigen zeggen wel dat de sport hier is geboren. De professionele organisatie biedt vele kansen om als sponsor als winnaar over de streep te komen.
Datum: 8, 9 en 10 september
Locatie: Almere Centrum
Contact: jort@challenge-almere.com

Midland Classic Show
Klassieke auto's, sfeertje uit het verleden in het moderne decor van Almere Centrum. Dit evenement kent vele sponsormogelijkheden.
Datum: zondag 24 september 
Locatie: Almere Centrum
Contact: benny.schulte@upcmail.nl

Windesheim Flevoland Van der Valk Hotel Almere Klepierre
OVSA Rabobank Almere Almere City FC
Almeerse Hockey Club Almere DEZE WEEK Ymere
Unibail-Rodamco Mobiel Centre Almere Zaken
Jacco Oostwouder    
Archeologiedagen Almere 2017

Afgelopen weekend vonden de Archeologiedagen Almere plaats. Dit jaar was het voor het eerst dat 9 deelnemende organisaties en bewonersinitiatieven op 7 verschillende locaties  samenwerkten tot een mooi programma. In totaal zijn er maar liefst 3072 bezoekers ontvangen! Mensen van binnen en buiten Almere konden, door middel van de verschillende activiteiten en verhalen, kennis maken met de geschiedenis van Almere. Zij wisten hun weg te vinden naar een van de historische plekken in de stad.

 

Almere Centrum klaar voor toekomst


Met het doorknippen van een oude netwerkkabel lieten de samenwerkende partijen in Almere Centrum symbolisch zien, dat Almere Centrum klaar is voor de toekomst. Iedere bezoeker aan Almere Centrum kan vanaf nu gratis gebruik maken van wifi in het hele winkelgebied. Daarmee is Almere Centrum één van de eerste gebieden in Nederland waar bezoekers in een ruimte van één vierkante kilometer kosteloos, zonder inloggevens en een wachtwoord, gebruik kunnen maken van een naadloos wifinetwerk.  
Tiny House. Groot succes in AlmereDe Grote Tiny Housing Manifestatie in Almere is voorbij. De belangstelling was groot. Gedurende de gehele week zijn er in totaal 5.000 bezoekers geweest. Het hoogtepunt was zaterdag 7 oktober met maar liefst 3.000 bezoekers uit het hele land en uit het buitenland. De hele week was er van alles te doen op het gebied van Tiny Houses. Zo waren er presentaties, workshops, rondleidingen en bijeenkomsten te volgen en uiteraard Tiny Houses te bewonderen. De week werd feestelijk afgesloten met een heuse Jamboree.

Almere in bloei


Lente in Almere! Vrijwel alle woonwijken van de stad krijgen een eigen tulpenveldje. Dit najaar gaan in totaal 200.000 tulpenbollen de Almeerse grond in. Samen met leerlingen van de Columbusschool planten wethouder Tjeerd Herrema en tulpenkweker Wim Klink uit Zeewolde de eerste bollen in het Cascadepark. 
Levering eerste lading duurzaam ECO-zand A6Wethouder Ruimte, Wonen en Wijken Tjeerd Herrema en projectdirecteur Erik Stoelinga van aannemerscombinatie Parkway6 hebben vanmiddag op de landelijke Dag van de Duurzaamheid de eerste  lading duurzaam ECO-zand in ontvangst genomen. De gemeente,  Rijkswaterstaat en Parkway6, de partijen waarmee Almere samenwerkt bij de verbreding van de A6 Almere Havendreef – Almere Buiten Oost, hebben  duurzame maatregelen genomen voor de verbreding van de snelweg A6 en de aangrenzende lokale wegen in Almere. Voorbeelden zijn de toepassing van ledverlichting en het transport van bouwmaterialen over water. Ook wordt dit deel van de A6 de eerste energieneutrale weg van Nederland.

© 2015 - Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Youtube