Almere City Marketing
De Diagonaal 199
1315 XM Almere

Routebeschrijving

Tel. (036) 548 50 48
E-mail: contact opnemen
Beeldenbank
Beeldenbank
Parkhuys Almere
Parkhuys Almere
Almere CityGuide
Almere CityGuide
Merk Almere
Merk Almere
Nieuwe Buren deel 2
Nieuwe Buren deel 2

Almere City Marketing is gevestigd aan De Diagonaal 199 boven VVV Almere. Klik hier voor de route op de kaart.


Komend vanuit Amsterdam
Neem op de A6 afslag afslag 5 (s103). Ga onderaan bij de stoplichten linksaf (Veluwedreef) en rijdt alsmaar rechtdoor. Ga bij de achtste stoplichten linksaf de Cinemadreef op (Centrum 15). Bij de tweede stoplichten linksaf, met de bocht mee. Bij de eerste rotonde rechtdoor, bij de tweede rotonde linksaf. Voorbij het gebouw aan de rechterhand rechtsaf in de Hospitaalgarage (betaald) parkeren. Parkeer bij voorkeur in het overdekte gedeelte bij de trap. Neem deze trap naar boven. VVV Almere/ Almere City Marketing bevinden zich bovenaan de trap aan de rechterkant.

Komend vanuit Lelystad/Utrecht
Neem op de A6 afslag 5 (s103). Ga onderaan bij de stoplichten linksaf en rijdt alsmaar rechtdoor. Ga bij de zevende stoplichten linksaf de Cinemadreef op (Centrum 15). Bij de tweede stoplichten linksaf, met de bocht mee. Bij de eerste rotonde rechtdoor, bij de tweede rotonde linksaf. Voorbij het gebouw aan de rechterhand rechtsaf in de Hospitaalgarage (betaald) parkeren. Parkeer bij voorkeur in het overdekte gedeelte bij de trap. Neem deze trap naar boven. VVV Almere/ Almere City Marketing bevinden zich bovenaan de trap aan de rechterkant.
Rabobank Almere OVSA Klepierre
Windesheim Flevoland Van der Valk Hotel Almere Almere Zaken
Almere DEZE WEEK Unibail-Rodamco Jacco Oostwouder
Ymere Almere Vandaag Almeerse Hockey Club
Almere City FC Mobiel Centre  
zandpoort

Op donderdagmiddag 20 april gaf wethouder Tjeerd Herrema de aftrap voor de ontwikkeling van het nieuwbouwproject Zandpoort in de wijk Olympiakwartier West. Samen met de partners AM , Dura Vermeer, de Alliantie en Trebbe ontwikkelt de gemeente Almere deze wijk in Almere Poort. Hier komen ca. 550 woningen waarvan 70 % eengezinswoningen en 30% appartementen/hoogbouw in de verdeling huur, koop en zelfbouw. Waar in het najaar van 2017 de bouw start en de nieuwe wijk verrijst staat nu alvast een markering van het gebied; de Zandpoortboog. Vanaf deze plek verbindt een wandelpad het station Almere Poort met het strand van Strandbad Duin. Met de opening van de Zandpoortboog gaat ook de website www.zandpoort.nl online. Belangstellenden kunnen de ontwikkeling van de nieuwe wijk op de website volgen en  informatie vinden over de nieuwe wijk, de sfeer en de verschillende woonmogelijkheden.

Maand van de Watersport

Flevoland is een echte watersportprovincie. Afwisselende vaargebieden, talrijke binnenwateren en brede stranden maken Flevoland bijzonder geschikt om allerlei watersporten te beoefenen. Daarom is mei uitgeroepen tot de Maand van de Watersport. Ga de uitdaging aan en leer waterskiën, wakeboarden, zeilen of surfen. 

Gemeente Almere en waterschap Zuiderzeeland werken

Wethouder Frits Huis van de gemeente Almere en heemraad Jan Nieuwenhuis van het Waterschap Zuiderzeeland hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om Almere verder te versterken als ‘stad van het zuiverste water, een ondernemende, veelzijdige waterstad.

Raad van bestuur Flevoziekenhuis weer compleet

De raad van toezicht van het Flevoziekenhuis heeft per 1 april Edo Schubert en per 1 juni Annette Fijn van Draat benoemd als lid van de raad van bestuur. Met de voorzitter van de raad van bestuur, Anita Arts, bestaat de raad van bestuur daarmee uit drie leden.

 

wethouder mark pol heet plaza welkom

Toen de Martinez kantoortoren bij het NS-station Almere Centrum werd opgeleverd in 2011, zat Nederland middenin een zware economische crisis. Het is sindsdien niet in gebruik genomen. Daar komt nu verandering in.

© 2015 - Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Youtube