Home
Over ACM
Branding
Evenementen
VVV
Netwerk
Nieuws
Almere City Marketing
De Diagonaal 199
1315 XM Almere

Routebeschrijving

Tel. (036) 548 50 48
E-mail: contact opnemen
Beeldenbank
Beeldenbank
Parkhuys Almere
Parkhuys Almere
Almere CityGuide
Almere CityGuide
Merk Almere
Merk Almere

Almere City Marketing (ACM)

Citymarketing is een veelomvattend begrip, bestaande uit een scala aan activiteiten die bijdragen aan het realiseren van de toekomstvisie van de stad. Almere City Marketing richt zich binnen dit wijde spectrum op drie kerntaken, te weten: Branding, Evenementen & VVV en Netwerk.

Voor de branding van Almere is het van belang dat potentiële inwoners, bedrijven op zoek naar vestigingsmogelijkheden, aankomende studenten en bezoekers zo veel mogelijk een eenduidig beeld van de stad krijgen. ACM draagt hieraan bij door activiteiten gericht op het verspreiden van dat eenduidige beeld te ontwikkelen en uit te voeren, in samenwerking met relevante partijen.
Toeristisch bezoek is belangrijk voor Almere. De vrijetijdseconomie in Almere verschaft, naast werkgelegenheid, een voedingsbodem voor recreatieve voorzieningen waar ook de inwoner van geniet. ACM zet Almere als aantrekkelijk toeristische bestemming in de markt en zorgt voor een evenementenaanbod dat past bij de identiteit van de stad.
ACM is een teamspeler in de citymarketing van de stad. In Almere bruist het van de trotse bedrijven, actieve instellingen, enthousiaste bewoners en een ambitieuze gemeente. ACM brengt ze bij elkaar en helpt gezamenlijke resultaten te behalen. 

Almere wil groeien naar een stad met 350.000 inwoners, 100.000 extra banen, een paar duizend studenten en een toenemende toeristenstroom. Bij bezoekers van buiten de stad wil Almere zich profileren als kleurrijk en grensverleggend met moderne architectuur, hippe winkels, veel water en een groene omgeving.

Van der Valk Hotel Almere Windesheim Flevoland OVSA
Klepierre Rabobank Almere Almeerse Hockey Club
Jacco Oostwouder Dichtbij.nl Almere Zaken
Ymere Almere DEZE WEEK Mobiel Centre
Almere City FC    
Nominatie mooiste Natuurgebied van Nederland

Nationaal Park Nieuw Land is een stapje dichterbij de titel van “Mooiste Natuurgebied van Nederland”. De vakjury van de gelijknamige verkiezing maakte vandaag bekend dat het Flevolandse natuurgebied tot een van de genomineerden voor de titel behoort.

Ontwerp Bestemmingsplan Almere Centrum Weerwater
Het ontwerp Chw bestemmingsplan Almere Centrum Weerwater – Floriade is deze week door het college ter consultatie aangeboden aan de raad. Het bestemmingsplan geeft voor de komende 20 jaar regels voor de ontwikkeling van de stadswijk Floriade, het evenement Floriade, en de directe omgeving.
Almeerse begroting 2017
Almere is in beweging. De economie groeit, de trend van dalende werkgelegenheid is gestopt en de economische vooruitzichten zijn volgens de groeiprognose van de Metropoolregio Amsterdam gematigd positief.
Burgemeester viert behalen 200.000ste inwoner

Afgelopen maandag heeft burgemeester Franc Weerwind de 200.000ste inwoner, de 10-jarige Tvesha Chauhan, van Almere verwelkomt. Ter ere van deze mijlpaal bracht hij vandaag een grote taart naar de leden van de Eerste Kamer met als doel het behalen van 200.000 inwoners te delen en te vieren.

Almere Centraal landskampioen Eredivisie Zeilen

Op vrijdag 30 september, zaterdag 1 en zondag 2 oktober vormde het Weerwater in Almere het decor voor de ontknoping van de Eredivisie Zeilen 2016. Zaterdag 1 oktober, op de voorlaatste dag van het seizoen, pakte WV Almere Centraal de landstitel.

© 2015 - Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Youtube