Almere City Marketing
De Diagonaal 199
1315 XM Almere

Routebeschrijving

Tel. (036) 548 50 48
E-mail: contact opnemen
Beeldenbank
Beeldenbank
Parkhuys Almere
Parkhuys Almere
Almere CityGuide
Almere CityGuide
Merk Almere
Merk Almere
Nieuwe Buren deel 2
Nieuwe Buren deel 2

Branding - Het merk Almere

mer-almere.gifOm de marketing communicatie van de stad consistent uit te voeren hebben wij het merk Almere beschreven. De merkbeschrijving bestaat uit de kernwaarden en dimensies, de merkpiramide met onderscheidende voordelen voor de drie hoofddoelgroepen, de expressieve waarden en de kernboodschap, het nieuwe logo en de slogan "Het kan in Almere".
 
Almere is een stad met een eigen gezicht. Een kleurrijke stad, met verrassende moderne architectuur, omringd door veel water en natuur. Met een ondernemende bevolking bestaande uit vele nationaliteiten. Met de grootste variatie aan woon- en bedrijfslocaties van alle steden in Nederland. Een grensverleggende stad, gebouwd op de bodem van het IJsselmeer en in ruim dertig jaar tijd gegroeid naar bijna 200.000 inwoners. Een stad waarvan de grens nog lang niet is bereikt en die innovatieve projecten als particulier opdrachtgeverschap omhelst. Almere onderscheidt zich door haar moderne architectuur, de ligging aan en in het water en de vele evenementen. In de toekomst wil Almere zich tevens ontwikkelen als winkelstad, studentenstad en ondernemersstad.
 

Windesheim Flevoland OVSA Van der Valk Hotel Almere
Rabobank Almere Klepierre Almere Zaken
Almere City FC Jacco Oostwouder Mobiel Centre
Almere Vandaag Almeerse Hockey Club Ymere
Almere DEZE WEEK Unibail-Rodamco  
Heel Almere zingt mee met Opera FamiliaAlmere, 20 juli 2017 – Het Rabobank Almere Haven Festival zal zondagmiddag 3 september vanaf 12.45 uur volledig in het teken staan van een groot meezingfeest. De populaire Nederlandse semi-klassieke act Opera Familia brengt het meezingfeest ‘Heel Almere Zingt’. De bekendste klassieke meezingers komen voorbij. Alle teksten zijn, al dan niet fonetisch, op beeldschermen te zien zodat iedereen kan meezingen.

 

Veel opera tijdens Havenkom Concert in Almere

Almere, 21 juli 2017 – Het Nederlands Kamerorkest geeft op zaterdag 2 september 2017 een concert in de sfeervolle Havenkom van Almere Haven. Het gratis toegankelijke Yakult Havenkom Concert is elk jaar weer het hoogtepunt van het Rabobank Almere Haven Festival, dat dit jaar plaatsvindt van 1 tot en met 3 september 2017. Het belooft een zwoele avond te worden met de mooiste aria’s uit de beroemdste opera’s, gezongen door rising star Lilian Farahani (sopraan), Mark Milhofer (tenor), Martijn Cornet (bariton) en het Toonkunstkoor Amsterdam. Alexander Warenberg (cello) maakt zijn debuut bij het Nederlands Kamerorkest.

Reisproducten Almere per 10 december 2017

Met ingang van 10 december 2017 kunnen reizigers gebruik maken van verschillende nieuwe reisproducten voor het openbaar vervoer in Almere. AllGo vult het assortiment aan met verschillende voor Almere specifieke reisproducten. Waaronder railGo: een speciaal combinatieproduct waarbij reizigers zowel met de trein als met de allGo bussen binnen Almere kunnen reizen. Dit maakte allGo, per 10 december 2017 de nieuwe bus vervoerder in de gemeente Almere, vandaag bekend.

Gert Jakobs fietst mee met de Zuiderzee Klassieker

Oud-profwielrenner zet zich in voor een gezonde buik voor iedereen. Op 30 september 2017 vindt de zevende editie van het wielrenevenement ‘de Zuiderzee Klassieker’ in Almere plaats. Deelnemers van dit evenement zamelen geld in voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten door de Maag LeverDarm Stichting. Dit jaar fietst ook oud-profwielrenner Gert Jakobs mee.
Website Almeerse bedrijventerreinen


Sinds deze week is het aanbod kavels op Almeerse bedrijventerreinen te vinden op www.bedrijventerreinenalmere.nl . Op  de website kunnen geïnteresseerde ondernemers op een gebruiksvriendelijke manier zoeken naar de plek die het best bij hun ambitie past.

© 2015 - Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Youtube